Verjaardagen - Hip hip hoeraaaaah!

 


Uit de nieuwsbrief: 

Elke verjaardag op school wordt gevierd in de klas. Zoals in het schoolreglement vermeld staat, wordt er geen snoep toegelaten als traktatie. We kiezen voor één traktatie, een koek, cake of drankje. Bij twijfel kan je zeker de klasjuf vooraf eens bevragen. Een klascadeau kan zeker ook als traktatie, tips hiervoor zijn steeds te verkrijgen bij de klasjuf. Een traktatie is zeker geen verplichting, het wordt sowieso een groots feest voor elke jarige op onze school!

In de klas vieren we elke verjaardag graag op de dag zelf, zoniet spreken we graag af we bv. voor of na een weekend of vakantie vieren. Wie wil mag verkleed naar school komen. Sowieso zet de jarige de zelfgemaakte verjaardagskroon op, hij/zij en de rest van de klas ook een leuk hoofddekstel kiezen. We zingen liedjes, maken verschillende foto's (oa een Polaroid met de Instaxcamera), de jarige mag een geschenkje kiezen, krijgt een klaskaartje en tekeningen, genieten samen van een eventuele traktatie of klascadeau (geen verplichting uiteraard). Elke jarige staat op de dag van zijn/haar verjaardag 'in the picture'. 

Ideetjes klascadeaus

- een (prenten)boek (bv. een boek uit de reeks van Stinkhond of in 1 van de thema's die tijdens het jaar aan bod komen)) 

- een doosje met fotopapier Instax 9 

- een puzzel met 100 stukjes

- een smartgame of een ander spel (bv. om tafels te oefenen) 

- ... 








Reacties

Populaire posts van deze blog

Kronkeldiedoe - 5 september